Kako je protekao dan u obitelji Srbić i tko je gledao Tinov nastup prenio je Hrvatski gimnastički savez.

Mama Karin nikada ne prati uživo sinov nastup, tako je bilo i ovog puta. S Tinovim psom Zdenkom hodala je po Dubravi.

– Ma, odvukao me u drugi kvart! U Studentski grad! I on bi očito u “olimpijsko selo”, veselo će mama olimpijskog medaljaša. Iako nije pratila prijenos odmah je saznala da olimpijska medalja stiže iz Japana: – Zvali su me svi živi, obitelj, prijatelji, djeca iz mog vrtića… A i čulo se navijanje ljudi vani. Znala sam da je to moj Tin. Preponosna sam. Presretna. Moje dijete je ostvarilo svoj san. Pa što majka može više poželjeti?

Mama Karin tijekom šetnje dok Tin nastupa traži djeteline s četiri lista. Ubrala ih je punu torbicu. Sad priželjkuje samo da se sin sretno vrati kući.

– Meni nije bila bitna nikakva medalja. Fućkajte to, samo da je on meni dobro. Da se ne ozljedi. I da je sretan. Gledala sam reprizu nastupa. Ma, možda bih se ja nakon toliko godina i usudila pogledati nastup, ali sad me već počelo mučiti to da mu ne donesem nesreću. Jer, kad ja ne gledam, sve ide super.

 Tata Saša i sestra Tena uživo su pratili Tinov nastup na Olimpijskim igrama. U obiteljskom domu tijekom finala bilo je veoma emotivno: – Sad smo se isplakali. Stvarno nas je zakucao. Savršen je, rekao je ponosni tata.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!