Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija danas na OI-ju u Tokiju igra četvrtfinalni dvoboj protiv Mađarske. Utakmica počinje u 12.50, a prijenos pratite na Prvom programu HTV-a i tekstualno na našem portalu.

HRVATSKA – MAĐARSKA 12.50 (HTV 1)

Izabranici Ivice Tucka prvi dio natjecanja završili su na drugom mjestu skupine B iza Španjolaca. Natjecanje u Tokiju Barakude su otvorile uvjerljivom pobjedom protiv Kazahstana, uslijedio je neočekivani poraz od Australije te potom pobjede nad Crnom Gorom i Srbijom kojima je Hrvatska osigurala četvrtfinale prije zadnjeg dvoboja sa Španjolcima. U zadnjem kolu upisali su poraz, koji im je za protivnika u četvrtfinalu donio Mađarsku.

– Znamo što Mađari mogu, ali mi prije svega razmišljamo o sebi. Zadnji naš susret bio je prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Gwangjuu, kasnije naše prijateljske susrete, pa tako ni one ovoga ljeta u Šibeniku i na turniru u Budimpešti ne računam. Idemo pobijediti, za to smo radili i živjeli. Rekao bih da tek sad počinju Olimpijske igre, izjavio je izbornik Tucak.

–  Mađarska je iznimno zahtjevan protivnik, imaju ogroman napadački potencijal i glavni cilj nam je da budemo dobri u obrani, kako bi kasnije dobili sigurnost u napadu, rekao je pomoćni trener reprezentacije Sandro Sukno u najavi četvrtfinala.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!