Novoizabrani predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa održali su radni sastanak s izbornikom Vatrenih Zlatkom Dalićem i njegovim pomoćnicima Vedranom Ćorlukom i Ivicom Olićem, odnosno team menadžericom Ivom Olivari, objavio je HNS. 


U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza glavne teme razgovora bile su rujanske aktivnosti A reprezentacije, koju očekuje nastavak kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Kataru i važne utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije. Vatreni gostuju u Moskvi 1. rujna, tri dana poslije igraju u Bratislavi, a 7. rujna na Poljud stiže Slovenija.

– Još jednom čestitam Stipi na novoj funkciji, ima našu punu podršku, baš kao i reprezentacija uoči važnih rujanskih utakmica. Hrvatski nogometni savez će, kao i uvijek, reprezentaciji osigurati maksimalne uvjete, a uvjeren sam da će momčad jednako tako pružiti maksimum na terenu i napraviti sve kako bismo bili još korak bliže Kataru, rekao je Kustić.

Hrvatska predvodi kvalifikacijsku skupinu H sa šest bodova, koliko ima i Ruija na drugome mjestu. Dalićevi su izabranici izgubili od Slovenije (0:1) pa potom svladali Cipar (1:0) i Maltu (3:0).

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!