Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, proslavila je u srijedu 40. rođendan objavom videoporuke kojom poziva svoje prijatelje da pomognu ženama vratiti se na posao nakon pandemije covida-19.

U kratkoj snimci bivša glumica, a danas supruga princa Harryja, dva mjeseca nakon rođenja njihova drugog djeteta, djevojčice Lilibet, šali se u razgovoru s glumicom Melissom McCarthy.

– I zato što danas slavim 40. rođendan, pozivam 40 svojih prijatelja da 40 minuta svoga vremena posvete pomažući ženama da se vrate na tržište rada, kaže Meghan.

Milijuni ljudi u svijetu izgubili su posao zbog pandemije covida-19.

U jednom trenutku u kadru je i princ Harry koji žonglira u videoporuci. Par danas živi u Kaliforniji blizu nekih od najbogatijih američkih zvijezda.

Otkako su objavili da napuštaju britansku kraljevsku obitelj, Harry i Meghan dali su u ožujku intervjuu tv-voditeljici Oprah Winfrey koji je imao učinka šoka jer su otkrili neke pojedinosti, između ostalog da je jedan član kraljevske kuće, kojeg nisu imenovali, bio zabrinut hoće li njihov sin Archie biti bijele boje kože, s obzirom na to da je Meghanina majka crnkinja.

Princ Harry objavio je da će u 2022. objaviti svoje memoare u kojima će opisati “pogreške” koje je učinio i “poduke koje je izvukao”, najavio je njegov izdavač.

Zaklada Archewell, kojom upravljaju Harry i Meghan Markle, objavila je da će bivša glumica za Netflix producirati animiranu seriju kojom želi ohrabriti djevojke da se emancipiraju, a nadahnuće bi im mogle biti žene koje su obilježile povijest.

Harry i Meghan potpisali su unosne ugovore o partnerstvu s platformama Netflix i Spotify.

Izvor: HRT

error: Content is protected !!