Zbog brojnih problema s ozljedama Dinamo se ove sezone suočava s nemalim problemima, poglavito u obrani, stoga su u Maksimiru to odlučili promijeniti dovođenjem novog igrača i najvećeg pojačanja koje bi ovog ljeta trebalo stići u Zagreb. Naime, prema svemu sudeći radi se o bivšem danskom reprezentativcu, Eriku Sviatchenku, koji je na Instagramu počeo pratiti Dinamo, a koji ima 29 godina te je kapetan danskog Midtjyllanda.

Navodno Dinamo i Midtjylland dulje vrijeme pregovaraju glede odštete za spomenutog 29-godišnjeg obrambenog igrača te će navodno hrvatski prvak za njega platiti dva i pol milijuna eura. Inače, Sviatchenka je prije pet godina Midtjylland prodao Celticu za dva i pol milijuna eura, no u Škotskoj se nije najbolje snašao te su ga Danci vratili za 1.1 milijuna eura prije tri godine. Nakon svega za njega traže tri milijuna eura, no postoji mogućnost da se transfer realizira i za nešto manje.

Podsjetimo, spomenuti je nogometaš bivši danski reprezentativac, za dansku je reprezentaciju igrao prije pet godina, kada je imao posljednji nastup te je u pet odigranih utakmica zabio jedan pogodak.

Dinamo je, podsjetimo, ovog ljeta otkupio Josipa Mišića iz Sportinga, doveli su i Denija Jurića iz Šibenika, dok je napadač Duje Čop na Maksimir stigao kao slobodan igrač. No pred odlaskom u Rennes je najbolji igrać Lovro Majer.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!