Zoe Kravitz Karl Glusman sada su i službeno razvedeni. Presuda o njihovom razvodu donesena je u ponedjeljak na sudu u New Yorku prije nego što je sljedećeg dana unesena u evidenciju.

Zvijezda serije ‘Big Little Lies’ podnijela je zahtjev za razvod od Glusmana 23. prosinca nakon godinu i pol braka. Par se vjenčao u lipnju 2019. u pariškoj kući njezina oca Lennyja Kravitza, na ceremoniji kojoj su prisustvovale zvijezde poput kolegica Reese Witherspoon, Nicole Kidman i drugih.

Kravitz i Glusman počeli su izlaziti 2016., a u listopadu 2018. su se zaručili što je glumica otkrila u intervjuu za Rolling Stone i rekla da je on zapravo postavio pitanje još te veljače.

Kravitz nije javno komentirala razvod, ali u siječnju je objavila meme na svojem Instagram Storyju o izbacivanju “ljudi, mjesta i stvari koje više ne služe njenom najvećem dobru”.

Vijest o razvodu dolazi upravo u trenutku kada je Kravitz zamijećena s Channingom Tatumom u New Yorku, što je potaknulo glasine da su njih dvoje u romantičnom odnosu.

Ljudi koji su ih vidjeli su za američke medije rekli da su se Kravitz i Tatum prošle srijede poslijepodne zajedno prošetali East Villageom u New Yorku. Prema riječima očevidaca, zajedno su proveli oko 45 minuta i izgledali “sretno”, a cijelo vrijeme su se “smiješili i smijali”. Nakon šetnje zajedno su vozili BMX bicikl.

Očevidac dodaje da su se činili vrlo opuštenima, a iako su djelovali vrlo prisno nije bilo javnog izmjenjivanja nježnosti.

Par također profesionalno surađuje. Kravitz režira film u kojem Tatum glum.  Prema Deadlineu, film – koji obilježava njezin redateljski debi govori o konobarici iz Los Angelesa po imenu Frida koja je bacila oko na filantropa i tehnološkog mogula Slatera Kinga (Tatum). Kad uđe u Kingov unutarnji krug i bude pozvana na intimno okupljanje na njegov privatni otok, osjeća da na tom otoku ima još nečega što se može vidjeti … nečega zastrašujućega.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!