Trener Dinama Damir Krznar najavio je utakmicu prvog kola Europske lige koju njegova momčad igra u četvrtak protiv West Hama. Nije siguran u kojem će sastavu istrčati Englezi na Maksimiru.

– Uvijek je teško spekulirati o sastavu protivničke momčadi prije utakmice. Naravno, važno je znati sve stvari o pojedincima protiv kojih će igrači igrati. Mi ćemo se pripremati za njihovih 15-ak igrača, ali na kraju, presudan je stil i sustav momčadi. Vjerujem da je kod njih izražena želja za uspjehom u Europi, rekao je Krznar na početku.

– Na svakoj poziciji imamo slatke brige, izjavio je trener o stanju u momčadi te otkrio da ne može računati na Perića Čopa.

Marin Leovac sezonu je počeo u drugoj momčadi zbog velike konkurencije na lijevom beku, ali sada je opet s prvotimcima.

– Neozbiljno bi bilo za bilo koju momčad krenuti u sezonu s četiri lijeva beka kako smo mi imali. Morali smo raditi neke rotacije, i na Čabraju, koji je otišao na posudbu, Dinamo računa. S obzirom na situaciju, reagiramo s promjenama u momčadi, rekao je i da se na Moubandjea računa, iako nije prijavljen za Europsku ligu.

Govorio je i o kapetanu Arijanu Ademiju.

– Ova je utakmica u kojoj uz neko znanje, igra i karakter i htijenje. Čak i ako Ademi nije spreman za svih 90 minuta, to će odraditi, rekao je te nastavio:

– Moramo uživati u još jednoj sezoni Europske lige koju smo zasluženo izboriti, a i mislimo da još moramo u njoj što reći, govorio je Krznar te dodao da je West Ham izuzetno opasna momčad iz prekida, ali i ubačaja sa strane.

– Tu smo posvetili dobar dio treninga, na branjenje prekida. Mislim da su druga ili treća momčad u Premier ligi s obzirom na broj centaršuta. Tu će biti najveći naglasak u našoj obrani, tu će biti važni naši vezni igrači, koji će nam u povratku u šesnaesterac raditi čovjeka viška, zaključio je Krznar.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!