U povodu prvoga akademskog dana u novoj akademskoj godini predstojnik dr. don Marko Šutalo pozvao je moderatora TKIM-a mostarsko-duvanjskog biskupa Petra Palića

Teološko-katehetski institut u Mostaru je u ponedjeljak, 4. listopada počeo s novom akademskom godinom 2021./2022.

U povodu prvoga akademskog dana u novoj akademskoj godini predstojnik dr. don Marko Šutalo pozvao je moderatora TKIM-a mostarsko-duvanjskog biskupa Petra Palića. Na otvorenju nove akademske godine, svečanosti su nazočili svi studenti preddiplomskog i diplomskog studija. Susret je počeo zajedničkom molitvom, a nakon molitve i pozdrava predstojnika, mons. Palić je pozdravio sve studente TKIM-a te im zaželio Božji blagoslov u radu i studiju istaknuvši, osim intelektualnog rasta i razvoja, važnost duhovnog rasta te potaknuo studente da iskoriste vrijeme studija na ovoj ustanovi kako bi jednog dana mogli biti odgovorni vjeroučitelji i evangelizatori.

Predstojnik Šutalo iznio je potom sve važne obavijesti o predavanjima i tijeku rada u novoj akademskoj godini zaželjevši svima blagoslovljenu novu akademsku godinu, objavljeno je na mrežnoj stranici Teološko-katehetskog instituta u Mostaru.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!