Aleksandar Vuksanović, folk pjevač poznatiji kao Aca Lukas, koji je nastupao i diljem Hrvatske, pamtimo i neke plakate po Splitu, odustao je od dueta sa Severinom Vučković zbog njenog govora mržnje prema Srbima, piše pink.rs.

Pjevač koji je, kako navodi ovaj portal, “s kolegicom planirao hit”, poručio je da od te suradnje nema ništa.

“Ja kao pjevač poštujem sve nacionalosti, jer svi oni dolaze na moje nastupe u kojoj god zemlji da pjevam.

Volim sve građane i ljude, bez obzira koje su nacije. Kolegica se malo zanijela u svojim izjavama, a kada to bude shvatila, bit će joj prekasno. Želim joj svu sreću, ali s njom nemam namjeru surađivati poslije onakve izjave o našem narodu” – poručio je Lukas.

Podsjetimo, brojni su se srpski mediji, jučer ujutro i Milorad Dodik na televiziji, žestoko obrušili na splitsku pjevačicu, nakon što je otkrila da je odustala od poslovnog angažmana na TV UNI, nakon što je saznala za njenu povezanost s Dodikom.

“Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo počeli okupljanje ekipe.

Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo.

Na kraju se ispostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik.

Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, kazala je Severina.

Severina se zasad nije oglašavala na račun reakcija iz Srbije, na Instagramu je objavila video sa svog nastupa u Zurrichu, a kojega prate prilično znakoviti stihovi, koji bi se mogli iščitati i kao odgovor.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!