Posljednjih tjedana Britney Spears je izuzetno aktivna na svom Instagram profilu, a jedna od zadnjih vijesti lajkana je više od pola milijuna puta u samo jednom danu. Riječ je o informaciji o pisanju knjige o duhu ubijene djevojke “zaglavljene u limbu” zbog preživljene traume i bola, što su mnogi poistovjetili s njezinom borbom za prekid starateljstva i vraćanja kontrole nad svojim životom.

Naime, Britney  je prošlog mjeseca nakon duge borbe na sudu uspjela suspendirati tatu Jamieja s uloge staratelja, koja mu je pružala nadzor nad njezinim poslovima i imovinom dugi niz godina, još od vremena kada je Britney doživjela živčani slom 2007. godine.

Spears je na svom Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju ruke koja drži olovku koja izlazi iz jezera i napisala vijest o novoj knjizi.

– Pišem knjigu o djevojci koja je ubijena… ali njezin duh se zaglavio u limbu zbog traume i boli i ne zna kako prijeći u svijet koji poznaje – napisala je Spears, te dodala još detalja o knjizi: Nakon što je tri godine bila zarobljena u limbu, ona je duh koji uspijeva preživjeti zahvaljujući svom odrazu u ogledalu! Ona nema nikoga kome može vjerovati, ali nešto se dogodi i smisli kako da prijeđe u svijet u kojem joj je obitelj! Izašavši iz limba, mora donijeti odluku… pozdraviti iste ljude koji su je ubili ili stvoriti potpuno novi život!.

Britney je još otkrila kako djevojka uspije pronaći portal pomoću kojeg se može izvući, ali tu je stala te je napisala kako će ostaviti mašti obožavatelja ono što se događa kad “prijeđe preko”.

image

Mnogi smatraju da će u knjizi očito biti opisan njezin život: 

mia_west_13: Ovo je priča o djevojci po imenu Britney

ivyparraj: To je lijep način da ispričate kako se osjećate. Vi to možete

Bit će zanimljivo vidjeti i pročitati knjigu ako jednog dana dođe do njezine objave.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!