Znanstvenik i član vladinog Znanstvenog savjeta podijelio je status svoje životne partnerice, poznate i cijenjene profesorice Vlatke Zoldoš. 

A ona je napisala: 

– Vanjski izgled je svima nama važan jer njime se predstavljamo drugim ljudima. Svi želimo biti najbolja verzija sebe i o tome se najviše i priča u estetskoj medicini. Ne želimo biti netko drugi, želimo biti MI, najbolji što možemo. No, želimo li biti MI, najbolji što možemo i „iznutra“?

Ljudi koji su osviješteni u vezi svog vanjskog izgleda, osviješteni su i u vezi svog zdravlja. Jako puno možemo utjecati na zdravlje i zdravo starenje našim životnim stilom.

Zahvaljujući neinvazivnim zahvatima estetske medicine možemo urediti svoje lice da izgleda odmorenije i svježije, no i tijelo možemo urediti da je lijepo i fit svakodnevnom tjelovježbom. Lice i tijelo moraju ići ruku pod ruku. No, unutarnje stanje organizma još je važnije i morali bismo mu pridati istu posvećenost -. napisala je, među ostalim, profesorica, a Lauc se požalio što ne može češće podijeliti njene statuse, jer rijetke stavlja na ‘javno’. 

PIŠE PSD

error: Content is protected !!