U okviru promocije vlastitog dokumentarca Madonna je gostovala u emisiji “The Tonight Show” s Jimmyjem Fallonom  te otkrila neke detalje iz svoga života koje do sada nisu bile poznate javnosti, piše Page Six .

Nakon što je 1985. započela svoju holivudsku glumačku karijeru sa “Desperately Seeking Susan”, Madonni su bile ponuđene neke od najvećih holivudskih uloga.

Zvijezda je priznala kako je odbila priliku igrati glavnu ulogu u filmu “Žena mačka”, koja je kasnije ponuđena Michelle Pfeiffer.

Iako je Madonna dodala kako nije požalila što je odbila ulogu u erotskoj drami “Showgirls”, priznala je da će zauvijek sumnjati u svoju odluku da odbije “Matrix”.

– Odbila sam i ulogu u Matrixu. Možete li vjerovati u to? Htjela sam se ubiti, kazala je Madonna.

Nije navela koji je lik bio u pitanju, ali glavnu ulogu Trinity na kraju je dobila Carrie Ann Moss.

Film je postao jedna od najuspješnijih trilogija u povijesti filma, s bruto prihodom od 1,3 milijarde dolara, a četvrto izdanje premijerno će biti prikazano u prosincu.

– To je jedan od najboljih filmova ikada snimljenih. Mali dio mene žali samo zbog tog momenta u životu, otkrila je.

Madonna trenutno radi na filmu o svom životu koji je napisala i režirala. Iako su studiji već pokušali snimiti filmove o životu pop kraljice, nijedan od predloženih nije prihvaćen.

– Razmišljam: ‘Zašto bi ti ljudi htjeli snimiti film o mom životu?’ U scenariju nema ništa istinito, rekla je o jednom filmu koji je okarakterizirala kao površan i neistinit, dodajući kako redatelj drugog predloženog filma “nije cijenio žene”.

Madonna je još u rujnu 2020. godine najavila kako će producirati film o svom životu, te je kazala:

– Ne postoji nitko na ovoj planeti tko može napisati ili režirati i snimiti film o meni bolje od mene.

 Ime i datum izlaska filma za sada još nisu objavljeni.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!