Umirovljenice koje su izrazile svoje nezadovoljstvo zbog toga što su 4. kolovoza, umjesto u toplice Vrdnik, odvedene u Busije na obilježavanje Dana sjećanja na stradale i izbjegle Srbe u akciji Oluja, izbačene su iz Udruženja zbog nedoličnog ponašanja, odnosno vrijeđanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaje N1.

„Da točno je, odbor je izbacio one dvije članice koje su davale izjave za medije povodom odvođenja u Busije. Bio je tu pritisak i od Općiine Grocke i nanesena je jako velika šteta cijeloj državi, stranci i Vučiću. Po statutu udruženja, izbačene članice bit će obaviještene naknadno. Dolazili su ljudi iz općine Grocka, a informacija je došla i do Glišića (predsjednika IO SNS-a), stiglo je i do Vučića sve. Ispali smo najgori u Srbiji, osramotili smo se. Sutra izbačene članice mogu doći i zatražiti zapisnik sa sjednice u kojiem se navode razlozi za njihovo izbacivanje iz udruženja“, naveo je Dobrica Glišić.

Kako N1 saznaje, izbačene članice nisu bile obaviještene ni o zakazanoj sjednici Skupštine umirovljenika iz Pudaraca, kao ni da će se govoriti o njihovom izbacivanju. Da su izbačene čule su od jedne članice ovog udruženja, jedine od njih 30, koja je glasala protiv ovakve odluke.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!