U Kninu je u subotu nešto prije ponoći došlo do masovne tučnjave. Policia navodi da je oko 23,30 sati zabilježeno narušavanje javnog reda i mira od strane više osoba. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o tučnjavi dviju skupina, Torcide i Janjevca. 

Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je do verbalnog pa tjelesnog sukoba prvo došlo između dvojice muškaraca unutar ugostiteljskog objekta nakon čega se nastavilo izvan objekta od strane više osoba, navode iz PU Šibensko-kninske.

– Nakon dojave Policijskoj postaji Knin, upućeni su policijski službenici na mjesto događaja kako bi uspostavili narušeni javni red i mir i utvrdili počinitelje, ali do njihovog dolaska veći broj osoba iz sukoba se udaljio. Zatečen je 21-godišnjak koji je narušavao javni red i mir, a na naredbu policijskih službenika da prestane se oglušio te je jednog policijskog službenika spriječio u obavljanju službene radnje. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje i uz kaznenu prijavu za počinjenu prisilu prema službenoj osobi je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske – priopćili su iz policije.

Za vrijeme dok su policijski službenici postupali kako bi uspostavili javni red i mir, 22-godišnjak ih je vrijeđao i omalovažavao zbog čega je uz Optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Kriminalističko istraživanje zbog sudjelovanja u tučnjavi je u tijeku, utvrđeno je kako je 21-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je iz Opće bolnice Knin prebačen na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku, obavljeno je više razgovora i drugih mjera i radnji te su trenutno tri osobe uhićene zbog sudjelovanja u tučnjavi, navodi policija.Policijsko postupanje se nastavlja.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!