‘Nisam u nastavku filma Sam u kući. Ipak, svima koji su uključeni želim puno sreće’ napisao je Culkin na Twitteru. Kao i originalu, radnja se vrti oko dječaka koji ostaje sam u kući za vrijeme blagdana.

‘Home Sweet Home Alone’, odnosno šesti dio franšize ‘Sam u kući’, svojevrsni je remake prvog, originalnog filma. Priča se ponovno vrti oko dječaka koji ostane sam u kući za božićne blagdane. Ovoga puta njegovi roditelji otputuju u Tokio, dok su u prvom dijelu otišli na put u Francusku, a dječak se zove Max. 

U prvih 24 sata video je na YouTubeu pregledan više od dva milijuna puta. 

Kao i originalu, radnja se vrti oko dječaka koji ostaje sam u kući za vrijeme blagdana. Njegova je obitelj otputovala u Tokio, a u cijeloj strci njega su ostavili doma. Max započinje avanturu svog djetinjstva, a ubrzo postane meta provalnika, dok se njegova očajna majka pokušava vratiti doma. Većina glumaca govori na britanskom engleskom.

‘Ovo mi više izgleda kao parodija’, ‘Molim vas, prestanite uništavati Božić. Prvi i drugi dio su jedini dobri’, ‘Zbog ovoga ponovno želim pogledati nastavke u kojima je glumio Macaulay Culkin’, ‘Vi nikako da shvatite što je napravilo prvi film odličnim. Gluma, kemija, glazba… Mislite da je bit u tome što dijete svlada loše ljude’, ‘Nikome ne treba još nastavaka filma Sam u kući’ – samo su neki od komentara.

O filmu se oglasila i zvijezda prva dva dijela franšize Macaulay Culkin. 

– Nisam u nastavku filma Sam u kući. Ipak, svima koji su uključeni želim puno sreće – napisao je na Twitteru.

Izvor:24sata.hr

error: Content is protected !!