Glumac Will Smith objavit će sljedeći mjesec knjigu memoara. Time se pridružuje mnogim slavnim osobama koji će ove godine objaviti knjigu o svom životu. Promocija knjige je najavljena za 8. studenoga u Philadelphiji, a onda će se dalje promovirati po SAD-u i već  18. studenoga promocija je najavljena i u Londonu. Naslov će joj biti “Will”, što na engleskom znači i “oporuka”. Koautor Smithove biografije je Mark Manson, koji je napisao uspješnicu koja u Hrvatskoj nosi naziv “Profinjeno umijeće stava j**e mi se”, dok je u Srbiji ista knjiga prevedena kao “E, zabole me – Suptilna umetnost življenja”, a u BiH “Ma, sve je sje*ano – knjiga o nadi”.

Will Smith u svojoj knjizi neće samo podijeliti svoj život s čitateljima, već i korisne savjete o životu i kako ga provesti što bolje.

– Will će u knjizi potpuno otvoreno govoriti o svom životu, a s njom će pokušati dovesti čitatelja do uspjeha, unutarnje sreće i međusobne povezanosti, kaže se u opisu knjige.

Memoari su napisani kao priručnik, jer autor kroz svoju priču govori kako je spoznao sebe kroz životne situacije te shvatio što svojom voljom možemo postići, a što smo sposobni ostaviti iza sebe.

– Lako je upravljati materijalnim svijetom nakon što ovladate svojim umom. Vjerujem u to – rekao je Smith u izjavi o knjizi, te dodao: Jednom kad naučimo kontrolirati i raditi s umom, svako iskustvo, emocija, sve okolnosti, i pozitivne i negativne, jednostavno nas tjeraju naprijed. Iz toga rastemo i stječemo iskustvo. To je prava volja za napredak u životu, a ne s obzirom na sve. Važno je da idemo naprijed s drugima, a ne da ih ostavljamo iza sebe.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!