Amerikanka Hadley Gamble s televizijskog kanala CNBC moderirala je sjednicu energetskog foruma u Moskvi na kojoj je sudjelovao i ruski predsjednik Vladimir Putin, no njezin voditeljski angažman žestoko je kritizirao ruski državni TV kanal navodeći kako je Gamble “namjerno igrala na kartu zavođenja kako bi odvratila Putinovu pažnju”.

Na to je u svojoj TV emisiji na kanalu “Rosija 1” ukazao Vladimir Solovjev, tvrdeći kako je Hadley Gamble ciljano pokušala zbuniti ruskog lidera. Kako se vidi na emitiranoj snimci, uglavnom se fokusirala na njene noge, dok je drugi voditelj zaključio kako je voditeljica itekako vješto koristila i “govor tijela”, piše Srbija danas.

image

– Putina je neuspješno pokušavala izbaciti iz takta. Ukratko, Hadley se ponašala vrlo odvažno, otvoreno se prikazala kao objekt, bez ikakvog straha da bi je feministkinje mogle kritizirati… Imam osjećaj da se dugo pripremala za susret s ruskim predsjednikom, kao da ide na modnu pistu…

– Skinula je nekoliko kilograma, utegnula se u malu crnu haljinu i raspustila kosu, a kako bi vizualno produžila noge, obula je par Louboutin štikli s petom od 12 centimetara – i sam dizajner Christian Louboutin svojevremeno je rekao da takve cipele moraju izgledati dobro na goloj ženi jer joj daju tu uzvišenu dozu zavodljivosti – rekao je Solovjev.

image

– Osim toga, Hadley je pred Putina došla bez čarapa, a i ruke su joj bile gole. Noge su joj bile namazane svjetlucavim (šljokičastim) uljem, a što je tek radila s tim nogama?! Sve u svemu, ništa na njoj nije bilo prikladno za posao.

– Neprestano je dodirivala kosu i oblizivala usne pokazujući jezik, sve su to vrlo neprimjerene gestikulacije – rekao je Solovjev, no nije kritizirao Putina koji je Hadley Gamble u jednom trenutku usred razgovora o plinskom ratu u Europi nazvao “lijepom i atraktivnom ženom”, zbog čega su ga neki strani mediji odmah proglasili seksistom, piše Srbija danas.

PIŠE PSD