Rukometaši PPD Zagreba doživjeli su jučer novi poraz u Ligi prvaka, u Areni Zagreb bolji je bio francuski Montpellier 25:22.

Zagrebaši su u posljednjih 20 utakmica u najjačem klupskom natjecanju izgubili njih čak 19, a jednom su remizirali. Trener Ivica Obrvan mogao je biti zadovoljan prvim poluvremenom koji su dobili 13:12, ali kasnije se dogodio novi pad.

– Čestitke, za mene, najboljoj momčadi Francuske. Znam puno o njima, o načinu rada trenera Canayera. Zaista mi se sviđa njihov pristup. Pokušali smo se pripremiti najbolje što smo mogli za njihovu tvrdu igru na obje strane terena i mislim da smo u tome i uspjeli. Moram priznati da mi je već ‘puna kapa’ toga da igramo dobro, a na kraju gubimo. Nadam se i vjerujem da ćemo uskoro slaviti i doći do zasluženih bodova i dodatne motivacije za dalje. Još jednom dobro prvo poluvrijeme međutim u drugom njihova rotacija i Marin Šego rade razliku i osiguravaju im pobjedu, rekao je Obrvan nakon utakmice.

Hrvatski reprezentativni vratar Marin Šego imao je 11 obrana u redovima gostiju.

– Uvijek se lijepo vratiti u Zagreb, proveo sam četiri godine ovdje. Zagreb je sjajno otvorio susret međutim kasnije je, kako je rekao i trener Obrvan, postalo vidljivo da im nedostaju neki igrači. Moram reći da vjerujem da rezultati nisu pokazatelj prave vrijednosti ove momčadi, ovih momaka i vjerujem da će kada se vrate svi ponovno početi pobjeđivati i vratiti navijače u Arenu, rekao je Šego.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!