“Otkako se proljetos doznalo da su glazbeni par Danijela Martinović i Petar Grašo odlučili krenuti svatko svojim putem, ne prestaje zanimanje javnosti za to što je presudilo njihovoj dugogodišnjoj ljubavi.

Zato mi je jako drago što je – nakon mjeseci medijske šutnje – splitska pjevačica upravo Gloriji poklonila povjerenje i dala veliki intervju o emocionalno zahtjevnoj godini” – komentira Alenka Ostrihon, glavna urednica svih Glorijinih izdanja.

“Ne može te mimoići trenutak koji je neizbježan” – komentirala je tako splitska pjevačica, za koju je 26-godišnja veza s glazbenikom Petrom Grašom, kako je ustvrdila, “lijepa prošlost”.

image

Omiljena glazbenica je prvi put otvoreno progovorila o emotivnom statusu, koliko joj u teškim trenucima pomaže duhovnost te gdje se vidi u budućnosti.

Mediji, dakako, mjesecima s velikim zanimanjem prate sve informacije koje “procure” na temu “najneočekivanijeg prekida”, pa onda i “najintrigantnije nove ljubavne veze slavnih”, a cure teško, budući je svo troje protagonista ove zanimljive priče davno odlučilo privatni život čuvati za sebe.

image

Prati se tako i život Danijele Martinović, Petra Graše i Hane Huljić na društvenim mrežama.

Pa se izvještavalo kako je još donedavno Danijela na Instagramu pratila Hanu Huljić, novu partnericu svog višedesetljetnog životnog partnera, iz čega se dalo zaključiti kako joj ne smeta što mu je postala djevojka.

No notiralo se i da ju je prestala pratiti, te da je i Hana izbrisala Danijelu s popisa svojih prijatelja.

Jena od posljednjih Danijelinih objava je ona upućena dugogodišnjem prijatelju, slovenskom chefu Tomažu Kavčiću.

PIŠE M.P./slobodnadalmacja.hr

error: Content is protected !!