Dobili smo golove i odličnu utakmicu u derbiju večeri Lige prvaka između Manchester CItyja i PSG-a, koji ste gledali u prijenosu na našem Drugom programu i portalu. Prokomentirali su susret HRT-ovi stručni suradnici Samovojska i Cvitanović.

– Neočekivano mi je PSG poveo u nastavku, čak je pokušavao nakon vodstva nešto i igrati, ali onda je došla kazna. u prvom poluvremenu nisu imali ništa, ali kad su zabili su počeli imati igru, City se isto malo povukao, ušli su u neku nesigurnost nakon primljenog gola, no vrlo brzo su domaćini uspostavili svoju igru, rekao je Cvitanović.

Anton Samovojska smatra da je City daleko bolja momčad:

– Igra Cityja bila je za klasu bolja, oni uistinu igraju i to perfektno, sjajno okrenu stranu, odigraju dupli pas, znaju kad odigrati povratnu. Kad je ušao Jesus stvari su se promijenile još nabolje i lopta je posve krenula na mlin Citya. Bernardo Silva je odigrao još jednu perfektnu utakmicu.

– PSG mora posložiti kompletnu ekipu, ne može samo dovesti MessijaMbappea Neymara i očekivati da će ekipa ići prema gore, dodao je Cvitanović.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!