Zabava u Adventu se nastavlja i danas, očekuju nas nastupi učenika osnovnih škola Antuna Branka Šimića i Silvija Strahimira Kranjčevića  a u 18,00 sati u Advent u Mostaru dolazi Djed Mraz/Božićnjak! Bit će u kućici na Šetalištu i sva djeca će se moći slikati s njim!

Večernji program će otvoriti Jelena i Zoran izvedbom hitova zabavne glazbe a zatim će nastupiti Tribute band „Naopaka bajka“ s programom „Večer Balaševića“.

Subota u 13,00 sati rezervirana je za koncert učenika Škole gitare Galeb iz Jablanice a u 15,00 sati je glazbeni program za djecu „Dnevne vibracije. U Adventu će u subotu i nedjelju  djeca moći oslikati i lice, majstorica face paitinga Jasmina je u Adventu od 12,00 do 14,00 sati. Maskote su također vikendom u Adventu a u subotu u 13,00 sati navratit će i maskota Lino i darivati djecu.

Velika plesna revija koju priprema MoStars održat će se iz dva dijela, u subotu u 18,00 sati predstavit će se mostarski plesni klubovi sa seniorskim skupinama a u nedjelju u 13 sati plesat će mlađe plesne skupine. 

Večernji program je rezerviran za grupe Gabriel i Rock Shool Teachers, a dašak magije će donijeti mađioničar Stefano koji će animirati publiku u Adventu.

Djeda Mrazovi/Božićnjaci na biciklima će u podne u nedjelju biti u Adventu a nastupit će i KUD Rodoč.

Tradicionalni Božićni koncert Hrvatske glazbe Mostar je u nedjelju 19.12. u 19,00 sati, pod ravnanjem maestra Damira Bunoze a nastupit će kvartet Hrvatske glazbe Mostar i solist Josip Aničić.

Vladan Đukanović je svirkom nastaviti dobru zabavu do kasno u noć u nedjelju a već u ponedjeljak u podne svojim zabavnim programom će se predstaviti osnovne škole Ilije Jakovljevića i Bartola Kašića.

Glazbeni vrtić Mostar će izvesti koncert s početkom u 18,00 sati a Dario Šunjić i Party Band zaduženi su za dobru zabavu u večernjim satima!

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!