Alen Babić je u jubilarnoj desetoj borbi profesionalne boksačke karijere došao do jubilarne desete pobjede nokautom, ali David Spilmont pokazao se kao njegov najozbiljniji dosadašnji protivnik.

“Nije bilo rutinski, ovo mi je bio najteži test dosad, ali i pouka. Ne smijem se više nikad ovako boriti, misliti da nisam autsajder, nego velika faca. Nisam i ovaj tip mi je učinio veliku uslugu”, priznao je Babić u razgovoru za YouTube kanal Matchroom Boxinga.

“Imao sam tešku godinu, veliku operaciju u veljači, govorili su mi da se neću vratiti u ring do kraja godine, a ja sam u pet mjeseci odradio četiri borbe. Tijelo mi je umorno i izudarano, treba mi mala stanka, barem mjesec dana. Uza sve to imao sam i koronu, teška je bila ova godina”, objasnio je Babić.

“Nisam savršen tip koji sve završava u tri runde. Mislio sam da jesam, ali nisam. Ja sam rudar, pronalazim način protiv svakog protivnika, ovaj je imao 20 kila više od mene. Nisam savršen nokauter, samo veliki radnik koji rudari više od protivnika”, rekao je Babić.

izvor: narod.hr

error: Content is protected !!