Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović sinoć je postigao 18 koševa za svoj Utah Jazz.

Popularni Babo opet je odradio vrlo dobru rolu, upisavši i dva skoka te jednu asistenciju, ali to nije pomoglo Jazzerima koji su upisali drugi uzastopni poraz.

Ipak, Utah je ostala treća u poretku Zapadne konferencije NBA lige s omjerom pobjeda i poraza 20:9.

Osim po tri trice i tih sveukupnih 18 poena Bogdanović se sinoć istaknuo i s majicom u kojoj je došao na utakmicu. Riječ je o dukserici iz Hajdukove kolekcije “Ja ne mogu drugo nego da ga volin” koju su Splićani nedavno plasirali na tržište i koja je postala veliki hit ne samo u cijeloj Dalmaciji već i šire. Kolekcija je puštena u prodaju paralelno u vrijeme kad je izašla istoimena pjesma Saše Antića i Miše Kovača.

Bogdanović je inače veliki navijač Hajduka, preko ljeta (dok je na odmoru od NBA lige) ga se može vidjeti na Poljudu, a ovo mu nije prvi put da na utakmice Utah Jazza dolazi s obilježjima voljenog kluba.

Koliko je ova majica popularna među navijačima Hajduka, najbolje svjedoči podatak da je u ovom trenutku nedostupna, jer sve što je u prvoj garnituri stiglo u Hajdukove dućane i webshop jako brzo je razgrabljeno. Bogdanović se očito pobrinuo da ne bude među onima koji sada čekaju na svoj primjerak ove dukserice na Mišu.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!