Akrobatika, zahtjevna dizanja, ples i gimnastika obilježili su večerašnju Cheerleading večer koja je po prvi put održana u Ljubuškom.

Na ovu večer koju je organizirao Sportski cheerleading klub Ljubuški stigli su brojni posjetitelji, a imali su što i vidjeti – mlade ljubuške navijačice su na pozornici izvodile impresivne podvige, bilo je tu i skakanja i prevrtanja u zraku.

Publika je trud znala nagraditi pljeskom, a uz mlade Ljubušanke, nastupile su i njihove kolegice iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki, te novoosnovanog Cheerleading kluba Ledinac.

Večer cheerleadersica obogatile su ljubuške mažoretkinje koje su večeras još jednom pokazale svoje plesne korake i koreografije.

„Prezadovoljna sam. Svi su izveli akrobacije kako treba. I publika je zadovoljna, svi nastupi su nagrađeni velikim pljeskom“, rekla nam je Nikolina Čolak, trenerica ljubuških cheerleadersica koju je iznenadio velik odaziv ljudi.

„Nisam to očekivala jer ljudi ovdje još ne znaju puno o cheerleadingu“, rekla je Čolak koja se upravo stoga trudi promovirati ovaj sport.

Pa je i cilj večerašnjeg događaja bila promocija cheerleading sporta i sportaša Sportskog cheerleading kluba Ljubuški, a sudeći po reakcijama, u tome su i uspjeli.

Poslušajte što je za Radio Ljubuški večeras rekla Nikolina Čolak

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!