Muškarac je želio impresionirati svoju ženu tetovirajući datum njihovog vjenčanja na ruku. Zvijezda TikToka Ashley Carlevato, rekla je da je njezin suprug želio učiniti nešto lijepo kako bi proslavio njihovu prvu godišnjicu braka, pa je odlučio istetovirati datum njihova vjenčanja.

Dok je Ashley tetovirala inicijale svog odabranika na prstenjak, on je odlučio tetovirati datum godišnjice njihova vjenčanja 1. siječnja 2019., ispisan rimskim brojevima.

Međutim, stvari očito nisu išle po planu, a muškarac je je umjesto tog datuma na ruci dobio ispisano 11.919. U snimku, Ashley je rekla: “Datum našeg vjenčanja trebao je biti napisan rimskim brojevima na njegovoj ruci. Vjenčali smo se 1. siječnja 2019. (1.1.19), ali umjesto toga, on je dobio 11919.”

Šalivši se o promašaju tetovaže dodala je: “Znala sam da sam to trebala proguglati umjesto njega!” Video je od tada pogledan više od dva milijuna puta, a ljudi su histerizirali zbog pogreške. U komentarima, jedna osoba je podijelila svoje strahove da će napraviti istu grešku.

Izvor:miss7

error: Content is protected !!