Srđan Đoković, Novakov otac, progovorio je o aktualnoj situaciji sa Australian Openom, ali i tome koliko će još trajati karijera njegovoga sina. 

– Hoće li ga pustiti na turnir je njihova stvar. Ako su tako odlučili neka se ponašaju. Devet puta je bio šampion Australian Opena, želi i sada igrati, ali ako mu dozvole. Napravit će ono što misli da je najbolje za njega, nitko mu neće nametati mišljenje. Ako ne ode, sačekat ćemo Roland Garros i 21. grand slam – rekao je Srđan Đoković na televiziji K1 i dodao što će biti s njegovim nastavkom karijere budući da se izjednačio s osvojenim titulama s Federerom i Nadalom. 

 – Vjerujem da će osvojiti još četiri ili pet grand slamova. Osvojit će još bar dva Wimbledona i još nekoliko drugih grand slamova sigurno. Igrat će još dvije-tri godine, to će biti dovoljno – poručio je Srđan. Osvrnuo se i na ovogodišnji US Open na kojem je Novak izgubio u finalu od Danila Medvedeva.

– To ga je poremetilo, ali glavni poraz je fantastična igra Medvedeva. To je tako. Moj je sin naučen da se sport sastoji od pobjede i poraza, kako prihvatiš pobjedu, tako i poraze. Često sam u njegovoj karijeri govorio da kada igra loše, pa pobjedi, to nije dobro.

Izvor:vecernji.hr

error: Content is protected !!