Muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine započela je drugi dio priprema za nastup na Europskom prvenstvu.

Izabranici izbornika Ivice Obrvana vrijedno treniraju na Ilidži, a jedan od najiskusnijih igrača u bh. reprezentaciji Ivan Karačić ističe da mu je drago što je ponovo pozvan u ekipu i što može prezentirati svoju državu na najvišem nivou.

– Uživam i mislim da svi igrači uživaju, odrađujemo što izbornik želi. Imamo jako tešku grupu, ali mislim da smo i mi s godinama sazreli i nadam se da ćemo znati iskoristiti ono što nam se ponudi. Najvažnije da damo sto posto mogućnosti a onda iskoristimo protivničke greške te ostvarimo dobar rezultat – rekao je Karačić.

Luka Perić dodaje da su svi igrači koji su na pripremama spremni i motivirani da na EP-u predstave BiH na najbolji način.

– Treniramo dobro, radimo na svim elementima naše igre. Grupa je teška, a naša očekivanja su da igramo najbolje što znamo, da se borimo i damo sve od sebe, pa ćemo vidjeti – izjavio je Perić.

Rukometaši BiH spremat će se na Ilidži do početka sljedeće godine, a potom slijedi nastup na turniru Croatia Cup u Osijeku, na kojem će odigrati dva susreta, 6. siječnja protiv Hrvatske i dan kasnije protiv Rusije.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!