Troje širokobrijeških i jedan posuški barber humanitarno su šišali u ponedjeljak u Širokom Brijegu, a akcija je bila i više nego uspješna.

Humanitarna akcija je odlično prošla i zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali i pomogli u njezinoj realizaciji. S ponosom vam mogu reći da smo u dvije kutije prikupili točno 2.228,50 KM, izjavila je za portal Jabuka.tv vlasnica Barber shopa ”Britva” iz Širokog Brijega Iva Sesar.

Osim nje, u humanitarnom šišanju sudjelovali su širokobriješki barberi Josip Soldo i Lovro Naletilić te Željko Lončar iz Posušja.

Akciju planiramo održati i sljedeće godine uoči Božića, a nadam se da će u njoj sudjelovati još više barbera, zaključila je Iva Sesar u izjavi za portal Jabuka.tv.

Iva Sesar

Kako nam je rečeno, pola prikupljenog iznosa uručeno je Crvenom križu Široki Brijeg, a pola Crvenom križu Posušje koje će oni u obliku namirnica ili novca donirati potrebitim obiteljima u ova dva grada.

Podsjećamo, sve mušterije koje su stigle u caffe baru ”Široki” u razdoblju od 16:00 do 19:00 sati plaćili su šišanje i uređivanje brade u skladu sa svojim mogućnostima.

Izvor: Jabuka.tv

error: Content is protected !!