Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine bilo je zadnje natjecanje u ovoj za Lanu Pudar. Po svemu 2021. godina bila je posebna za najbolju bh. plivačicu.

Nakon brončane medalje na SP u ABu Dhabiju, tri medalje sa Europskog juniorskog prvenstva u Rimu, te brončane medalje u Kazanju, Pudar je i na Otvorenom prvenstvu Bosne i Hercegovine postala prvakinja BiH u svih šest disciplina koje je plivala, a pored toga oborila i devet državnih rekorda BiH.

“Prethodna dva dana nastupila sam u disciplinama koje nisam dugo vremena plivala na službenim natjecanjima  i zaista sam zadovoljna kako je to sve na kraju izgledalo.

Postala sam državna prvakinja u svih šest disciplina u kojima sam nastupila, a to su discipline; 100, 200 i 400 metara kraul, kao i 50, 100 i 200 metara leđno. Postavila sam 9 novih državnih rekorda od čega su četiri u apsolutnoj kategoriji (50m kraul, 100m kraul, 400m kraul, 50m leđno) i pet državnih rekorda u katogoriji juniorki (50m kraul, 100m kraul, 400m kraul, 50m leđno, 100m leđno). Također, osvojila sam i dvije srebrene medalje u štafetama 4x50m slobodno i 4×50m mješovito.

Sada slijedi kratki odmor i nakon toga kreću pripreme za novu plivačku sezonu Znam da me očekuje vrlo težak i naporan rad u mjesecima koji su preda mnom, ali čvrsto vjerujem da najbolje tek slijedi i zbog toga se radujem novoj plivačkoj sezoni.

Ovom prilikom želim još jednom da se zahvalim svima koji su bili uz mene, moj tim i moju obitelj na ovom nevjerojatnom putovanju u 2021. godini. Nadam se da ćemo se svi zajedno još dosta radovati u narednoj godini.

Svim dragim ljudima u domovini i izvan nje želim sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu. Želim vam da budete zdravi, veseli i da vam se ispune sve želje, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu” objavila je Pudar na svojim službenim Facebook i Instagram nalozima.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!