Trener Liverpoola Jürgen Klopp otkrio je na konferenciji za medije da su tri igrača pozitivna na koronavirus i još nekoliko članova stručnog stožera uoči dvoboja protiv Chelseaja koji se igra u nedjelju u Londonu.

Također, Klopp je istaknuo da je još prerano govoriti o odgodi utakmice.

– Još ne mogu otkriti tko je sve pozitivan jer oni trebaju proći proces cijelog testiranja, ali vidjet ćete prekosutra na utakmici, rekao je Klopp.

– Nismo imali veći proboj virusa, kod nas sve ide dan za dan, osjećamo se kao na lutriji ujutro. Vidjet ćemo što će se još dogoditi, dodao je.

Ranije su pozitivne testove imali Virgil van Dijk, Thiago Alcantara, Fabinho i Curtis Jones, no oni su se već vratili u momčad.

Chelsea se nalazi na drugom mjestu Premier lige s jednim bodom više od Liverpoola, ali Bluesi imaju i utakmicu više. Vodeći Manchester City ima osam bodova više od Chelseaja.

– City sada ima prednost ispred svih ostali, i apsolutno zasluženo, ali pokušat ćemo ih dostići. Samo jedna momčad može biti prvak. Odlučujući trenuci su u travnju, gdje moraš biti blizu da možeš napasti vodećega. Vidjet ćemo gdje ćemo biti tada, još ima mnogo utakmica, rekao je Klopp, piše HRT.

Izvor: narod.hr/HRT

error: Content is protected !!