Vojin Mitrović, ministar komunikacija i transporta BiH, izgubio je u četvrtak u Banja Luci torbicu sa osobnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 eura, piše portal Insajder.in.

Mitrović je kratko za “Nezavisne novine” rekao da je na sastanku i da je “nebitno sve”. 

Insajder piše da im je potvrdio da je torbicu sa novcem i osobnim dokumentima zaboravio u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu.

“Trebao sam da ići za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 eura, inače nikada uza se ne nosim previše novca, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatska putovnica i sve platne kartice ostala je na stolu”, naveo je Mitrović za spomenuti portal.

Kako je dodao, obično plaća karticom, ali je ovaj put izvadio novac iz džepa i platio, a torbica je ostala. 

“Tek kasnije kada smo već bili u automobilu primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije jesu li na kamerama vidjeli što se dogodilo sa torbicom. Što da radim, dogodilo se to što se dogodilo, nadam se da će policija pronaći lopova, ali da sam optimista – nisam”, rekao je Mitrović.

Iz policije su potvrdili da imaju zaprimljenu prijavu po kojoj se postupa.

Izvor:nezavisne.com

error: Content is protected !!