Dva dana koja je proveo u Madridu poslužila su Kylianu Mbappeu za potvrdu da je Real Madrid klub u kojem će nastaviti karijeru. “Čudno, ali osjeća se kao da je kod kuće i on i njegova obitelj, shvatili su da novac nije sve i da se sreća može pronaći i ako nisi najbogatiji čovjek na planetu”, navodi Marca u tekstu u kojem tvrdi da je Mbappe donio odluku o nastavku karijere, odnosno dolasku u Real.

Mbappe ima ugovor tek do kraja sezone i još nije jasno hoće li popustiti pred milijunima koje PSG baca pred njega za produljenje suradnje ili otići u Real Madrid, o čemu se već dulje piše. Marca podsjeća i na govor tijela Luke Modrića i Carla Ancelottija kad su ih pitali bi li voljeli da Mbappe od sljedeće sezone nosi dres madridskog kluba.

“Sramežljivi osmjesi Modrića i Ancelottija…”

“Sramežljivi osmjesi Ancelottija i Modrića na pitanje o Mbappeu u Realovoj svlačionici mogli su postati osmijesi od uha do uha, pa čak i implicitna šutnja nakon saznanja da su doveli jednog od najboljih na svijetu i to bez plaćanja transfera PSG-u.

Mbappe je na Santiago Bernabeu stigao kao igrač PSG-a, a otišao znajući da je odluka koju je davno donio – da postane Realov nogometaš – ispravna. Osjetio je podršku navijača koji su mu još uvijek suparnički, poštovanje Realovih igrača i izvrstan tretman od svih otkako je stupio u Madrid”, dodaje se.

/HMS/

error: Content is protected !!