Nakon slavlja u Šibeniku s 4:1, nogometaše Lokomotive očekuje subotnja utakmica na Poljudu. Dvoboj s Hajdukom najavio je veznjak Lokomotive Mateo Marić.

– Situacija u svlačionici je iz dana u dan sve bolja! Generalno je uvijek dobra atmosfera, no kako se redaju dobri rezultati tako se i diže raspoloženje među nama, rekao je Marić.

Lokosi su u posljednjih pet prvenstvenih susreta skupili devet bodova, s time da su uzeli po bod i Osijeku i Dinamu.  

– Pokazali smo protiv svih klubova iz velike četvorke, pa tako i protiv Hajduka, da se možemo nadmetati s njima. Tako da se svi nadamo da možemo odigrati odličnu utakmicu i nastaviti našu dobru formu.

Hajduk i Lokomotiva četiri su se puta sastali u aktualnoj sezoni. Prvi susret odigran je na početku sezone u Kranjčevićevoj i završio je rezultatom 2:2, zatim je Hajduk u rujnu na Poljudu slavio s 1:0 pa opet u studenom u okviru SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa svladao Lokomotivu u Kranjčevićevoj 6:3. Posljednji prvenstveni susret Lokomotive i Hajduka sredinom prosinca u Kranjčevićevoj završio je rezultatom 3:3.

– U prošlim susretima bilo je puno golova i gledatelji su svakako mogli uživati u našim susretima. U subotu očekujem atraktivnu utakmicu, kao što su bile i prethodne utakmice s Hajdukom.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!