Načelnik Neuma Dragan Jurković reagirao je na kako je naveo “negativne reakcije dijela medija izazvane pogrešnim interpretacijama informacija nastalih nakon nakon jučerašnje sjednice neumske Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB, kojoj je nazočio”, javlja Hrvatski Medijski Servis.

-Naime, sjednica UDVDR HVO HB Neum održana je prvenstveno kako bi se u roku od 90 dana proveli izbori i izabralo novo vodstvo Udruge, sve u cilju poboljšanja rada i aktivnosti po pitanju potreba hrvatskih branitelja u Neumu, pojasnio je Jurković.

Namjera je, ističe, bila i pozvati sve branitelje koji nisu članovi Udruge, a žele to postati, na uključivanje u rad iste kako bi zajedničkim naporima, uz potporu viših razina vlasti, postigli što bolje uvjete za našu braniteljsku populaciju.

-No, glavna tema sastanka mnogima je promakla te mi je, kao načelniku, žao što se u ovakvim politički osjetljivim trenutcima, kada se hrvatski narod u BiH bori za svoju jednakopravnost, iz jedne pozitivne neumske priče u medijski prostor šalju ovakva podmetanja. Neum je, ponovit ću kao načelnik, otvoren za sve ljude dobrih namjera”, stoji u priopćenju načelnika Jurkovića.

/HMS/

error: Content is protected !!