Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio je nedjeljni dvoboj 28. kola 1. HNL-a, u kojemu njegova momčad gostuje u Šibeniku.

– Klubovi od petog do devetog mjesta klubovi igraju bez pritiska i uvijek mogu iznenaditi, Šibenik je jedna od tih momčadi. Malo su nam nepoznanica, kad dođe novi trener nikad ne znate s kojim igračima i u kojem sustavu će istrčati. To nam otežava pripremu, no uvijek govorim da je najvažnije kako ćemo mi izgledati, rekao je u uvodu Bjelica, osvrnuvši se na incident s Mijom Caktašem:

– On je u treningu od utorka. Sve što se događalo je iza nas i on konkurira za sastav, u glavi je dobro i to pokazuje svakog dana na treningu. Za nas je to završena priča, ispričao se ekipi, snosit će novčane posljedice i to je sve.

Nije izdržao trener Osijeka da ne progovori i o suđenju:

– Poslije zadnje utakmice sam prvi put otkad sam u hrvatskom nogometu dao mišljenje o suđenju. Mislim da mi imamo kvalitetnih sudaca, to sam nekoliko puta govorio, bio sam u Italiji, Austriji i Poljskoj i mislim da je kvaliteta naših sudaca bolja nego u tim zemljama, ali mislim da šef sudačke organizacije Bruno Marić treba vremena da napravi određeni filter, to se ne može uraditi u tri mjeseca ili u šest mjeseci… Pričao sam s njim i naš je prijedlog da zadnje utakmice sude samo najbolji, nema tu mjesta za uvježbavanje mladih i neiskusnih sudaca. Apeliram da sve utakmice četiri kluba koji se bore za naslov sude samo najbolji, to bi bio znak poštovanja prema tim klubovima.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!