U dvoboju 28. kola domaćeg nogometnog prvenstva u subotu se sastaju Gorica i Rijeka. 

Rijeka je nakon uvjerljive pobjede nad Slaven Belupom u 26. kolu, a potom i nad Osijekom u polufinalu Kupa, doživjela neugodan poraz od Hrvatskog dragovoljca (1:2).

– Sigurno da nismo imali ugodni tjedan što se tiče same atmosfere, što je i očekivano jer nas je taj poraz dosta pogodio, ali dešava se to u nogometu. Najbolji lijek za to je uzeti bodove u sljedećoj utakmici tako da očekujem reakciju ekipe, rekao je trener Riječana Goran Tomić.

Gorica je u prethodna dva kola prvo bila uvjerljiva protiv Dragovoljca (4:0), a potom je u Gradskom vrtu uzela bod Osijeku.

– Gorica je u uzlaznoj putanji nakon jednog negativnog perioda, došao je novi trener koji je unio novu energiju i rezultat toga su četiri boda u dvije utakmice. Ne treba ništa novo reći ako kažem da nas čeka jedna zahtjevna utakmica, dodao je Tomić. 

– Gore smo u vrhu, ulazimo u taj zadnji krug prvenstva s dva boda od vrha tako da je sve na nama,treba imati energiju i motiv, znamo za što se borimo i ostavit ćemo sve na terenu, rekao je strateg Rijeke kojemu je danas rođendan, a pobjeda protiv Gorice bi bila najbolji rođendanski poklon.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!