U prvom susretu play-offa za ulazak u četvrtfinale rukometne Lige prvaka Flensburg je pobijedio Pick Szeged sa 25-21, dok su Elverum i PSG odigrali 30-30.

U četvrtak su na rasporedu dvoboji Vardara i Veszprema, te Porta i Montpelliera, a uzvrati su idućeg tjedna.

Direktan plasman u četvrtfinale već su izborili Aalborg, Vive Kielce, THW Kiel i Barcelona.

Pick Szeged je bolje ušao u susret i poveo je 3-1, no sredinom prvog poluvremena Flensburg je stigao do vodsta od tri razlike, a na odmoru je imao i +4 (14-10).

Mađarski sastav se u 40. minuti uspio približiti na gol minusa (17-16), međutim,  domaćin je ponovo “pobjegao” na +3, a potom i na najvećih +5 (24-19). Na koncu je završila 25-21.

U redovima njemačkog sastava najefikasniji su bili Hampus Wanne s pet i Johanes Golla sa četiri pogotka, dok je u suparničkim redovima najefikasniji bio Imanol Garciandia Alustiza s pet golova. M

Mirko Alilović je sakupio jednu obranu, dok Luka Stepančić nije nastupio zbog ozljede.

U drugom susretu večeri Elverum i PSG su odigrali 30-30 nakon što su gosti u drugom poluvremenu imali pet golova prednosti (20-15).

Međutim, Norvežani su sjajnom završnicom čak i stigli do vodstva (27-26, 28-27), da bi na koncu završilo remijem.

Thomas Alfred Solstad s devet i Eric Johansson sa sedam golova bili su najefikasniji kod domaćina, dok su u redovima pariškog sastava sjajni bili Kamil Syprzak sa 12 i Luc Steins sa sedam golova.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!