Nakon što su u prošlom kolu ostvarile pobjedu nad ekipom Leotara, Plemkinje su na svome terenu u okviru 18. kola rukometne Premijer lige za žene dočekale ekipu ŽRK Ilidžu. Igračice Ivane Mlakić od samog početka pokazale su bolju igru te na predah otišle s prednošću u 4 gola, odnosno 11:7.

U nastavku susreta rukometašice Zrinjskog imale su prednost od 18:13. Međutim, gošće su pokušale napraviti utakmicu neizvjesnom, ali jedino što im je pošlo za rukom je to da su došle do dva gola zaostatka. Do kraja susreta Plemikinje nisu dozvolile iznenađenje, te su utakmicu mirno privele kraju za konačnih 23:17. 

Plemkinje su do pobjede vodile Milanović sa 6, Radoš s 5 i Rozić s 4 gola. Kolobarić, Čajdin i Radić su dale po 2, a Rajič i Anja Blažević po 1. Gošće su predvodile Imširović sa 6 i Bujak s 5 pogodaka.

“Dogovor koji smo imali u svlačionici nismo ispoštovali i to je na kraju rezultiralo porazom. Želim čestitati ekipi HŽRK Zrinjskog na zasluženoj pobjedi. Mi se okrećemo dalje, imamo još tri kola i završit ćemo polako. Do kraja prvenstva imamo dva gostovanja – Banja Luka i Grude i Knežopljoku. Cilj je pobijediti Knežopoljku i imamo final four kupa. Tu ćemo probati tražiti svoje ambicije i napraviti nešto.” – izjavio je nakon susreta trener ŽRK Ilidža Velibor Baručija.

“Utakmica nije bila kako sam ja očekivala. Bilo je puno nervoze u igri, prije svega u mojoj ekipi. S obzirom na to da smo mlada ekipa, to je nekako za očekivati. Prošlu utakmicu, koja nam je bila utakmica sezone smo pobijedili i osigurali opstanak. Tako da sada možemo mirno privesti sezonu kraju i raditi pripreme za sljedeću.” – izjavila je trenerica HŽRK Zrinjski Ivana Mlakić

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!