Nakon četveromjesečnog liječenja u Švicarskoj, princeza Charlene (44) ipak se u ponedjeljak vratila svojoj obitelji u Monaco, suprugu Albertu (64) i djeci sedmogodišnjim blizancima princu Jacquesu i princezi Gabrielle.

Na službenom Instagram profilu monegaške palače objavljena je i uskrsna čestitka obitelji s njihovom zajedničkom fotografijom. Objavljena je i fotografija na kojoj prisustvuju svetoj misi.

Brak u poteškoćama

Sve je to uslijedilo nakon napisa u medijima kako su blizanci uskrsni vikend proveli u društvu svoje tete, jer je princ Albert bio u samoizolaciji zbog koronavirusa, a majka im je bila na liječenju.

Princeza Charlene već se dosta dugo liječi, u klinici u švicarskim Alpama, a za to se izdvaja čak 325 tisuća kuna tjedno. Mediji uglavnom pišu kako teško podnosi život u palači Grimaldi, te ponašanje svojeg supruga. Nije tajna da u njihovom braku ima problema, a najčešće se spominje da ju je suprug varao. Princezi teško pada i to što je njezin život uvijek meta interesa javnosti. Ona želi boraviti u rezidenciji Roc Agel koja je udaljena od palače i teško je doći do nje, a pripadala je princu Rainieru III. i Grace Kelly te ima divan pogled na more.

Mada mediji, nažalost, pišu o tome kako će Charlene tražiti razvod od supruga, činjenica je da je na njenom, doduše službenom, Instagram profilu, puno fotografija i crteža na kojima je ona uvijek u krugu svoje obitelji, supruga i djece. Za nadati se da će Albert i Charlene prevladati svoje teškoće u braku, te da će obitelj ostati na okupu, na dobrobit supružnika i njihove kćeri i sina.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!