Umirovljenik iz Sesveta dobio 916.000 kn na Eurojackpotu!

“Ja doista ne znam što bi vam rekao, toliko sam uzbuđen i kao da još uvijek ne vjerujem iako sam sada tu na blagajni, s vama. Bojao sam se da sve to nije istina pa nisam niti obitelji priznao da sam osvojio”, rekao je umirovljenik kojem je ovo prvi veliki osvojeni dobitak u igrama na sreću, piše Index.hr.

“Uvijek sam vjerovao da ću osvojiti, bilo je samo pitanje vremena. Često imam neki osjećaj kada i koje brojeve trebam odigrati, a tako je bilo i ovog puta. Volim puno hodati i tijekom šetnje, tog dana, glavom su mi prošli brojevi pa sam ih uplatio”, objasnio je.

Listiće uvijek, kaže, provjerava na prodajnim mjestima, a tijekom provjere ovog pobjedničkog listića bio je prilično ljut.

“Prislonio sam listić na uređaj za provjeru i pojavila se poruka da isplata nije moguća pa sam se malo naljutio što uređaj ne radi i što ne mogu provjeriti jesam li išta osvojio. No, uređaj je zapravo pokazivao da je listić dobitan, no da na tom prodajnom mjestu ne mogu podići toliki iznos”, smije se.

Još uvijek ne zna što će napraviti s osvojenim dobitkom, no u jedno je siguran: “Planove ću napraviti u dogovoru sa suprugom po principu: ‘Da, draga!’”

“U ničemu ne treba pretjerivati i treba odigrati, onako, za svoju dušu. Pa što bude”, poručio je ostalim igračima.

Izvor: Vrisak.info

error: Content is protected !!