Pjesma učenice Gimnazije Ljubuški Ivone Ilić proglašena je najboljom na manifestaciji „Ljubuški u meni pjesma“ koja je danas održana u polivalentnoj dvorani škole.

Ova manifestacija namijenjena je učenicima srednjih škola s područja Grada Ljubuškog, na kojoj se isti nadmeću svojim poetskim sposobnostima, a ukupno je 10 učenika sudjelovalo u natjecanju.

Oni su danas pred publikom i tročlanim stručnim povjerenstvom čitali svoje autorske pjesme, a na kraju je proglašena najbolja.

Ivoni je ravnatelj Javne ustanove „Kulturno-športski centar Ljubuški“ Ivan Bebek uručio vrijednu nagradu, umjetničku sliku.

Mlada pobjednica je nakon svega za Radio Ljubuški izjavila kako nije očekivala da će pobijediti te da je bila ugodno iznenađena.

„Ovaj pjesma je počela kao domaći uradak. Nisam je dugo pisala, pustila sam misli na papir“, rekla je Ivona i dodala kako je pisanje vrlo važno za nju, ali dosad nije svoje radove prezentirala javnosti.

„Pišem pjesme, ali ih nikom ne pokazujem jer je to nešto samo moje“, rekla nam je.

U stankama između recitacija program su glazbenim brojevima obogatili učenici Glazbene škole Ljubuški.

Inače, manifestaciju „Ljubuški u meni pjesma“ zajedno su organizirali Gimnazija Ljubuški, Srednja Strukovna škola Ruđera Boškovića Ljubuški, te Javna ustanova „kulturno-športski centar Ljubuški“.

Poslušajte što smo snimili danas

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!