Nogometaši Osijeka odigrali su razočaravajućih 2:2 u 33. kolu Prve HNL protiv Istre 1961 i tako si nanijeli udarac u borbi za naslov prvaka.

– Dobar ulazak u utakmicu, onda prelagano primljen gol. Takva situacija onda totalno okrene utakmicu, postaneš nervozan na terenu, plod toga je bio i njihov drugi gol. Imali smo nekoliko prilika, udaraca, ali na kraju bod. Ne možemo biti zadovoljni, no ne mogu dečkima ništa prigovoriti. Pokušavali su do kraja utakmica, ali moramo priznati da je ovaj rezultat bio realan, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica nakon utakmice.

– Teško je poslije utakmice nešto reći, moramo analizirati. Na proljeće su na prekidi problem i danas smo, nažalost, iz dva prekida dobili dva gola i nismo se na kraju uspjeli vratiti u utakmicu.

Osijek u sljedećem kolu igra protiv Dinama koji je na vrhu ljestvice hrvatskog prvenstva sa 70 bodova. Drugi Hajduk ima 66, a Osijek 65 tri kola prije kraja.

– Treba se sad fokusirati na Dinamo u nedjelju, pokušat ćemo tamo pobijediti i zadržati šanse za vrh mogućima, rekao je Bjelica.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!