Kandidati za naslov prvaka Hrvatske, Dinamo i Osijek u svojim su susretima 33. kola igranima u nedjelju osvojili samo po bod, Dinamo je kao gost igrao 1-1 s Lokomotivom, dok je Osijek na svom terenu igrao 2-2 s Istrom 1961.

Kiša u Zagrebu uoči početka poremetila je planove igračima u Kranjčevićevoj.

– Nismo se dobro adaptirali na uvjete, dozvolili smo Lokomotivi da bude dominantnija u prvom poluvremenu. Mi smo bili daleko od igrača, oni su imali posjed, bili su i opasni. Nakon naše greške poveli su, a onda se teško vraćati protiv jedne ovako organizirane ekipe. Trudili smo se, ali smo imali previše individualnih grešaka. Premalo prilika smo napravili, no na kraju taj bod vrijedi zbog načina na koji se utakmica razvijala. Bilo je dosta nervoze, bili smo i previše ishitreni, nismo imali dovoljno mirnoće blizu gola. Čestitke domaćinu na zalaganju, moramo se okrenuti nadolazećem susretu, i dalje je sve u našim rukama. Optimističan sam, rekao je trener Dinama Ante Čačić nakon utakmice u Zagrebu pa je dodao:

– Imali smo kriva dodavanja iz čistih situacija. Loše smo ušli u utakmicu, a onda smo bili nervozni i preskakali liniji. Nismo s dovoljnim brojem igračima prilazili lopti, utakmica je bila rastrgana i sadržajno skromna.

Tri kola prije kraja vodeći Dinamo ima 70 bodova, četiri više od drugog Hajduka, a pet više od trećeg Osijeka.

– Svi su očekivali da će Osijek danas doći do tri boda, očito da pritisak radi svoje. Sigurno da je Lokomotivi danas bilo lakše jer su bili rasterećeni, bili su rastrčaniji od nas. Napravili su nam dosta problema. Moramo gledati samo sebe, biti bolji sljedeće nedjelje, odigrati dobru utakmicu i doći do željenog rezultata protiv Osijeka, zaključio je trener Dinama.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!