Paragvajskog tužitelja za slučajeve organiziranog kriminala i trgovine drogom ubili su naoružani ljudi na plaži u Kolumbiji, dok je bio na medenom mjesecu sa svojom suprugom, javlja AP.

Marcela Peccia ubili su napadači koji su stigli jet skijem ili malim čamcem, rekla je njegova supruga, novinarka Claudija Aguilera.

Nedavno je na društvenim mrežama podijelila fotografije s njihovog medenog mjeseca na poluotoku Baru na Karibima, južno od kolumbijskog grada Cartagene.

Posljednju objavu objavila je nekoliko sati prije napada, najavljujući trudnoću. Bila je to fotografija nje i njenog supruga s parom dječjih cipela uz poruku: “Najbolji vjenčani poklon… život koji se približava, koji je svjedočanstvo najslađe ljubavi.”

Aguilera je rekla da njen suprug nije primio nikakve prijetnje prije napada, ali je dodala da su im dvojica muškaraca prišla na privatnoj plaži uz njihov hotel. Predsjednik Paragvaja Mario Abdo Benitez izrazio je sućut na Twitteru. Opisao je “kukavičko ubojstvo” i ponovio svoju predanost borbi protiv organiziranog kriminala.

-Imamo informacije koje se prikupljaju u hitnim naporima i koje su povjerljive koje će nam pomoći da identificiramo odgovorne za ovaj zločin – rekao je načelnik kolumbijske nacionalne policije general Jorge Luis Vargas u videoporuci.

Za informaciju o ubojicama ponuđena je nagrada od 122 000 dolara.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!