Sportske igre mladih, najveće besplatno amatersko natjecanje u našoj zemlji, dvanaestu godinu godinu zaredom vraćaju osmijehe na lica mališana, a sutra se vraćaju u Ljubuškom.

Nakon što su nedavno u Ljubuškom održane Sportske igre mladih u šahu, sutra će u Ljubuškom mališani igrati košarku, rukomet, nogomet…

„Dvanaeste po redu Sportske igre mladih su službeno počele, mi smo počeli s održavanjem natjecanja u pojedinačnim sportovima i prvi grad u kojem smo bili ove godine je bio grad Ljubuški, zatim smo se preselili i u Bijeljinu, Banja Luku, Tuzlu, Zenicu, Mostar i Sarajevo i nakon toga smo počeli natjecanja  u ekipnim sportovima. Nekako je bilo logično da se vratimo u Ljubuški što ćemo uraditi sutra. Djevojčice i dječaci u rukometu će otvoriti program u Gradskoj sportskoj dvorani, s početkom u 14 sati, a isto vrijeme na košarkaškom igralištu Gimnazije Ljubuški počet će natjecanja u košarci za godište 2007. i mlađi – dječaci i djevojčice. Nakon toga selimo se na Centar malih sportova, gdje počinje nogomet za godište 2006. i mlađe od 15 sati, a također od 15 sati na igralištu Osnovne škole Marka Marulića održat će se nogometna natjecanja za 2011. godište i mlađe“, izjavila je Ena Jažić Šurković, PR Sportskih igara mladih.

Najbolje ekipe idu dalje, a imaju priliku plasirati se u konačnici i u Veliko finale u Sarajevu.

Jažić Šurković je pozvala gledatelje da dođu sutra na terene i bodre mališane tijekom Sportskih igara mladih.

Ena Jažić Šurković Archives - N1

Poslušajte razgovor

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!