Završnica Kupa BiH za sezonu 2021/22.godinu igrat će se ovog vikenda u Ljubuškom. U prvoj polufinalnoj utakmici u subotu, 28.svibnja, igrat će Izviđač CO i Borac m&tel, a u drugoj Sloboda i Sloga (GV-U). Tim povodom danas je u prostorijama RK Izviđač održana konferencija za novinare na kojoj su iznijete sve pojedinosti o završnici, ali i planovima kluba.

Prvi se novinarima obratio Nedan Zovak, voditelj momčadi, koji je govorio o „tehničkim“ detaljima vezanim za organizaciju. Ovom je prigodom svima zaželio dobrodošlicu u Ljubuški, a rukometnom klubu Borac čestitao na osvojenoj tituli prvaka.

Trener Toni Čolina govorio je o trenutnoj situaciji u momčadi, o uzlaznoj putanji forme posljednjih desetak kola, te izrazio nadu da će klub „vezati“ ovu titulu s prošlogodišnjom titulom prvaka, a čestitao je Borcu na osvojenoj tituli i poručio da je pričuvaju do slijedeće godine kad će opet, kako je rekao, „doći“ u Ljubuški.

Na tiskovnoj su još govorili kapetan Domagoj Alilović, dokapetan Milan Vukšić i kružni napadač Zvonimir Landeka.

Iz kluba pozivaju sve navijače i ljubitelje rukometa, ne samo iz Ljubuškog, da dođu u dvoranu i daju podršku skautima kao dodatni motiv kako bi ostvarili zacrtano.

Izviđač CO i Borac m&tel igraju u subotu u 17 sati, a Sloboda – Sloga također u subotu u 20 sati. Finale je u nedjelju u 17 sati uz prijenos na BHRT-u.

Poslušajte tonski zapis s tiskovne…

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

error: Content is protected !!