Članovi projektnog toma Doma zdravlja Ljubuški obavljaju završne aktivnosti u projektu prekogranične suradnje iz programa Interreg IPA CBC Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro – IMPHACT.

Sukladno projektnom planu, sve realizirane aktivnosti su, u utorak, 7.lipnja 2022.godine, u prostorijama Gradske uprave Ljubuški, prezentirane predstavnicima Grada Ljubuškog te Općina Grude i Posušje, koji su se odazvali našem pozivu, priopćili su iz Doma zdravlja Ljubuški na Facebooku.

Kako navode, ovo je bila prilika za razmjenu dosadašnjih iskustava i ideja te bolje povezivanje na planu pripreme i realizacije sličnih projekata u budućnosti.

U četvrtak, 9. lipnja 2022. godine u prostorijama Centra za palijativnu skrb – Hospicija održana je prezentacija projekta predstavnicima nevladinih organizacija s područja Hercegovine te djelatnicima nekoliko ustanova koje pružaju skrb osobama starije životne dobi.

Pozivu su se odazvali predstavnici Udruge fra Mladen Hrkać, Udruge Agape, predstavnici Caritasovog Doma Betanija iz Čapljine te predstavnici Doma sv.Josip radnik i Staračkog doma Ljubuški.

Svi sudionici prezentacije su izrazili zadovoljstvo učinjenim projektnim aktivnostima te trudu i angažmanu osoblja što je značajno doprinijelo daljnjem razvoju palijativne skrbi u prekograničnom području.

IMPHACT projekt traje do 30.lipnja 2022.godine, a kraj projektnih aktivnosti će se svečano obilježiti završnom konferencijom, koja će se održati u Podgorici.

Može biti slika sljedećeg: 6 ljudi, ljudi stoje i u zatvorenom

Izvor: Ljportal.com / Facebook

error: Content is protected !!