Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Lokomotive u dvoboju 4. kola SuperSport HNL-a. Susret je najavio trener riječke momčadi Dragan Tadić.

– Očekujemo zahtjevnu utakmicu. Vidimo kakvo je prvenstvo, da su sve utakmice jako teške, favoriti su jedino na papiru. Nakon prošlog tjedna koji je bio dosta intenzivan, ovaj tjedan smo ušli u jedan normalniji rad, imali smo početkom tjedna dosta odmora, poslije smo napravili odlična dva intenzivna treninga i zadovoljan sam reakcijom ekipe. Sutra protiv Lokomotive očekujem našu dobru prezentaciju, rekao je trener Riječana.

Kako doći do bodova protiv neugodne Lokomotive? Lokosi su u prvom kolu namučili Dinamo izgubivši 2:3, a potom su svladali Osijek 2:1.

– Moramo biti agresivni i nametnuti se od prve minute, znamo njihov stil igre, uvijek je isti, nije se mijenjao od prošle godine. Oni su mlada ekipa koja igra fizički dominantan nogomet, ali su i tehnički jako potkovani, imaju trenera Čabraju kojeg izuzetno respektiram, koji zna te dečke od malena, on ih je većinu selekcionirao. Bit će zahtjevno, ali vjerujem u svoju momčad i vjerujem da možemo napraviti dobru stvar sutra, dodao je strateg Rijeke, piše HRT.

Izvor: narod.hr/HRT

error: Content is protected !!