Dojučerašnji kapetan košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić priredio je oproštajnu žurku za suigrače nakon što je izbornik Svetislav Pešić odlučio da ga izbaci iz ekipe i zahvali mu se na suradnji. Pešić je odlučio da mu Teodosić više ne treba na spisku igrača koji nastavljaju pripreme za utakmice kvalifikacija i Eurobasket, a s tim u vezi sada već bivši kapetan Srbije odlučio je suigračima prirediti oproštajnu žurku.

“Jednoga dana, žalit će mnogi što me više nema, ostat će pjesma i uspomena na Tea kapitena”, bila je jedna od numera koju su igrači Srbije pjevali u isti glas.

Srbija je s pripremama za utakmice kvalifikacija i Eurobasket počela 1. kolovoza, a za 13.kolovoz je zakazana prva kontrolna utakmica protiv Crne Gore u Beogradu. Četiri dana nakon toga će igrati protiv Slovenije u Ljubljani.

Ovo je, pisali su mediji u Srbiji, prvi put nakon 15 godina da je kapetan i lider A selekcije prekrižen sa spiska reprezentacije, a ranije nije igrao na Eurobasketu 2013. i 2017. godine zbog ozljeda, kao ni na Mundobasketu u Kini 2019. godine.

izvor: klix.ba

error: Content is protected !!