FK Željezničar objavio je priopćenje za javnost u kojem je objasnio situaciju u vezi s uspostavljanjem strateškog partnerstva s potencijalnim partnerima.

Njihovo priopćenje objavljeno na službenoj stranici kluba prenosimo od početka do kraja.

“Obavještavamo članove Kluba, navijače i javnost o posljednjim aktivnostima Tima za pregovore na uspostavljanju strateškog partnerstva s potencijalnim partnerima.

Tim za pregovore do roka utvrđenog na posljednjoj sjednici Skupštine zbog objektivnih razloga nije finalizirao suradnju koja je tom prilikom komunicirana delegatima. Usprkos tome, Tim za pregovore će i u narednom periodu nastaviti aktivnosti i razgovore sa zainteresiranim subjektima za uspostavu strateškog partnerstva s našim Klubom.

Napominjemo da informacije koje su u procesu pregovaranja s potencijalnim strateškim partnerima, sukladno potpisanom ugovoru o povjerljivosti, označene kao povjerljive, ne možemo podijeliti s javnošću. Međutim, o svim posljednjim aktivnostima Tima na ovom planu upoznati su relevantni organi Kluba.

Klub ovim putem također želi demantirati posljednje medijske objave i nagađanja o statusu dosadašnjih aktivnosti na uspostavi strateškog partnerstva te usput podsjeća javnost da su pouzdane i točne informacije dostupne isključivo na službenim kanalima komunikacije Kluba.

Pozivamo sve navijače na razumijevanje i strpljenje u vezi s implementacijom ovog povijesnog procesa. Mnogobrojne su administrativne i vanjske prepreke s kojima se Klub suočava na putu uspostavljanja strateškog partnerstva, no potpuno smo sigurni da će nas isti na kraju dovesti do željenog ishoda, a to je stabilna i uspješna budućnost FK Željezničar.

Mi smo Željini, Željo je naš!”, naveli su s Grbavice.

izvor: klix.ba

error: Content is protected !!